Dixie Four You / Ringsted Jazzklub

26-10-2018
Ringsted kulturhus, Søgade 3
dixie foru You

Orkestret kunne lidt drilsk kaldes for "nogle svenskere fra Køge". Der er nemlig tale om et frugtbart samarbejde hen over Sundet. Orkestrets to danske deltagere kommer fra Køge, mens de øvrige orkestermedlemmer kommer fra Sydsverige.

Til daglig er de hjemmehørende i andre orkestre, men når tiden tillader det, finder de sammen på den ene eller på den anden side af Sundet, og god musik opstår. Når de alle bidrager med gode idéer, dannes der et varieret repertoire.

Det er dog sikkert, at Dixie For You spiller folkelig jazzmusik baseret på den amerikanske Dixieland / New Or-leans tradition med masser af sange og swingende rytmer.

Besætningen i Dixie For You er:
- Hans Ingelstam (SE), trombone
- Lasse Karlsson (SE), klarinet og saxofon
- Claes Rydberg (SE), banjo og guitar
- Lars M. Nielsen (DK), kontrabas
- Henrik Holst Hansen (DK), trommer

Dørerne åbnes kl. 18.15.
Middag kl. 19.00.
Spisebillet: 100,00 kr.
Musik spiller kl. 20.30 – 23.30.
Musikbillet: 75,00 kr. for medlemmer og 125,00 kr. for gæster.
Billetsalg: Skjold  Burne, Nørregade 45, Ringsted – indtil onsdagen før arrangementet.
Musikbillet kan også købes i døren.