Finn Buich N.O.Jazzband med Don Vappie

30-10-2021
Ringsted Jazzklub Don Vappie

Don Vappie er født og opvokset i New Orleans, USA. Don Vappie anses for at være den førende og mest originale banjospiller i New Orleans i dag. Udover banjo, spiller han også guitar og bas og er en fremragende sanger. Han behersker flere stilarter, bla. R&B og moderne jazz. Medlem af Preservation Hall Jazz Band i perioden 1988-2005. Don Vappie har spillet med musikere som Willie og Percy Humphrey, Chester Zardis og Louis Nelson. Han har sit eget band i New Orleans, og arbejder både freelance og som studiemusiker ligesom han har indspillet mange CD´er i eget navn, som studiemusiker og som fast medlem af bl.a. trompetisten Wynton Marsalis´ band. Don Vappie har flere gange besøgt Danmark. På Europaturné med Preservation Hall Jazz Band i 1998 gav han bl.a. koncert i Musikhuset i Aarhus.

Finn Burich International New Orleans Jazzband er et internationalt sammensat band, som spiller revival New Orleans-jazz krydret med swing, blues og caribisk inspireret musik. Bandets klarinettist, Thomas l´Etienne, har gennem flere år haft creolernes liv og kultur helt inde på livet. Orkestret har besøgt de fleste jazzklubber, festivaler og koncertsale i landet og endvidere præsenteret forskellige udenlandske topnavne som Leroy Jones og Lillian Boutté.

Besætningen i Finn Burichs New Orleans Jazzband er:

Don Vappie (USA, New Orleans), banjo, guitar, bas & vokal

Thomas l´Etienne (D), klarinet & saxofon

Finn Burich (DK), basun

Harry Kanters (NL), klaver

Thomas Altmann (D), trommer

www.donvappie.com

www.burich.dk

Før musikken er der spisning fra kl. 18.45.

Musikken starter kl. 20.00 og varer til kl. 23.00.

Billetpris til musikken er 125,00 kr. for gæster og 75,00 kr for medlemmer.

Madbillet koster 125,00 kr.

Billetter kan købes på forhånd hos Skjold Burne Vinhandel Nørregade 45 indtil onsdagen før arrangementet.

Billetter til musikken kan også købes ved døren.