Mathias Heise Quadrilion - Ud af Boxen

30-09-2021
MH Quadrilion

"Forrygende fusion, funk, rock og jazz." Sådan skrev Gaffas anmelder i sin anmeldelse af Mathias Heise Quadrillion og deres seneste album "Decadence". Bandet har formået at skabe et anderledes, unikt og meget personligt udtryk. Iørefaldende kompostioner tilført jazzens harmaonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens rytmer og fusioner i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt. Quadrillions indlysende talent og overbevisende live performance har allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de har spillet på store festivaler over hele verden.

Line-up: Mathias Heise, mundharpe/keys

Mads Christiansen, guitar

David Vang, bas

Aksel Stadel Borum, trommer

Som kun 20 årig blev Mathis Heise i 2013 verdensmester i kromatisk mundharpe. I 2015 blev han kåret som "Årets nye jazzstjerne" i Danmark, og i 2016 modtog han Kronprinsparrets Stjernedryspris - en pris, der gives til yngre danske kunstnere med et særligt talent. I 2017 modtog han den prestigefyldte Ben Webster Pris - som den yngste nogensinde.

Billetter på https://www.billet.dk/