Musikalsk aften med Blonde Bass - Sisterhood in the Groove

24-09-2020
Blonde Bass

1 + 1 = 3

Ihvertfald engang imellem - Blonde Bass er een del bass ensemble og een del vokal ensemble - og bestående af 3 dejlige musikere, som både spiller bas og synger. Alle de sange de fremfører, er en musikalsk symfoni mellem Ida Hvid, Kristin Korb og Helle Marstrand, som uden at du bemærker det, skifter roller mellem melodistemme, percussion, harmonier og bas gange. De 3 stemmige vokalarrangementer bidrager med et ekstra lag og giver en kombination af fylde, dybde, fokus, balance, harmoni og finesse.

Blonde Bass fremfører et mix af swingende standarder, funky originalnumre, akapella ballader og hyldester til deres bas helte (Ray Brown, NHØP, Hugo Rasmussen mfl.) - alt sammen i et eklektisk lydeventyr som man sjældent har hørt magen til. “A celebration of sisterhood in the groove.”

BLONDE BASS - "Sisterhood in the groove" er et nyt og helt unikt projekt på ikke bare den danske, men faktisk hele verdens jazzscene og har allerede med stor succes spillet en række udsolgte koncerter i Danmark bla. på Copenhagen Jazzfestival, Jazzhus, Montmartre, Giant Steps, Tobaksgaarden, Ribe Jazzfestival, Sorø Jazz mfl.

Ida Hvid - bas, vokal

Kristin Korb - bas, vokal