Paul Harrison Band / Ringsted Jazzklub

30-11-2018
Ringsted Kulturhus, Søgade 3
Paul Harrison band

Paul Harrison har i langt over et årti været jazzscenens dominerende topnavn. Mester for den le-gendariske og hotte britiske jazz, og med et yderst succesfuldt band af stærke danske og internati-onale solister.

Den populære engelske kapelmester har for længst markeret at høj kvalitet er hans varemærke.

Anerkendt som en yderst vægtig aktør, hvor han med stor personlighed og musikalsk autoritet, har placeret Paul Harrison Band i den absolutte elite i og uden for Danmark.

Den karakte-ristiske sound og eksplosive performance har ramt bredt, og Harrison kører træfsikkert sin egen rytmiske stil. Det er jazz i international særklasse, musikalske finesser, solopræstationer og løs-sluppen humor.

Besætningen i Paul Harrison Band er:
- Paul Harrison (UK), klarinet og saxofon
- Kevin Grenfell (UK), trombone og vokal
- Bo Møller Petersen (DK), guitar og banjo
- Søren Stausbøll (DK), piano og vokal
- Peter Williams (UK), bas
- Mikkel Find (DK), trommer

Dørerne åbnes kl. 18.15.
Middag kl. 19.00.
Spisebillet: 100,00 kr.
Musik spiller kl. 20.30 – 23.30.
Musikbillet: 75,00 kr. for medlemmer og 125,00 kr. for gæster.
Billetsalg: Skjold  Burne, Nørregade 45, Ringsted – indtil onsdagen før arrangementet.
Musikbillet kan købes i døren.