PS Swingband med Henning Munk Plum - Ringsted Jazzklub

24-09-2021
Ringsted Jazzklub PS Swinband

PS Swingband spiller swingmusik fra 20'erne, 30'erne, 40'erne. Inspirationen er bl.a. hentet fra den legendariske Quintette Hot Club de France med Django Rheinhardt og Stephane Grapelli, men også fra Svend Asmussen og dansk jazz guldalder. PS Swingband er et medrivende orkester. Violinsoloer, guitarsoloer, sang serveret med en tight rytme løftes let og elegant ud over kanten. Repertoiret er bl.a. Avalon, After you're gone, Swing de Minor, Swingguitar, Nuages, I've found a new baby, Roseroom, Babyface, arrangeret og fremført som kun PS Swingband gør det. Orkesteret består af garvede jazzmusikere fra Silkeborg og Aalborg, som har spillet sammen siden 1992. De er fast inventar på Riverboat Jazzfestival, hvor de som regel når at levere 14 timers musik i løbet af knap 3 døgn.

Denne aften i Ringsted, har de Henning Munk Plum med som solist. En præsentation af ham burde være overflødig.

Besætningen er:

- Per Sørensen, guitar og vokal

- Esben Kjær, violin og vokal

- Kim Mouritzen, guitar og vokal

- Torben Nickelsen, bas og vokal

- Henning Munk Plum, klarinet og sopransax

www.psswingband.dk

Før musikken er der spisning fra kl. 18.45.

Musikken starter kl. 20.00 og varer til kl. 23.00.

Billetpris til musikken er 125,00 kr. for gæster og 75,00 kr for medlemmer.

Madbillet koster 125,00 kr.

Billetter kan købes på forhånd hos Skjold Burne Vinhandel Nørregade 45 indtil onsdagen før arrangementet.

Billetter til musikken kan også købes ved døren.