Ringsted Jazzklub - Two-tone Chilli Jazzband

23-03-2018
Ringsted Kulturhus, Søgade 3
Ringsted Jazzklub

Til sommerjazzen havde vi besøg af et forholdsvis ungdommeligt orkester, som vakte stor begejstring hos publikum. Så dem vil vi gerne høre dem igen til et jazzklub-arrangement. De unge entusiastiske musikere spiller i flere sammensætninger i samme stil. For at det ikke skal være nøjagtig det samme som i sommers, faldt valget på orkestret Tow-Tone Chilli Jazzband.

Orkestret består af 5 yngre musikere fra Fyn, der spiller jazz som det høres i gaderne i New Orleans den dag i dag, hvor den gamle jazz stadig lever i bedste velgående. Det er livlig musik, hvor det er svært at holde fødderne i ro. En vigtig del af instrumenteringen i denne type jazz er sousafonen. Dels er det nødvendigt, når man skal gå på gaderne, dels bruges sousafonen også til at spille melodi, som de øvrige blæseinstrumenter.

Besætningen i Two-Tone Chilli er:
- Anders Ringgaard, basun, harmonika og vokal
- Thomas Buchreitz, trompet og vokal
- Jon Bjarnason; guitar, ukulele og vokal
- Jonatan Ahlbom, sousafon
- Claus Bjerregaard, trommer og vokal

Spisning starter kl. 19.00
Musikken starter kl. 20.30 og varer til kl. 23.30

Billetpris
Koncert: 125.00 kr. for gæster og 75,00 kr. for medlemmer.
Madbillet koster 100,00 kr.

www.facebook.com/twotonechili