RUF x Spillestedet/ One More Than 12 / UDSAT

03-04-2020
RUF og Spillested

Ringsted Ungdomsforum og Spillestedet er gået sammen for, at skabe en række musikalske oplevelser for unge i Ringsted Kommune.

I One More Than 12 er der lagt vægt på velspillet, vellydende reggae leveret med dynamisk energi! Efter et utal af koncerter foran et altid dansende publikum har bandet etableret sig godt og grundigt i den danske undergrund. De har slået deres navn fast som det unge håb på den danske reggae-scene, bevist gennem deres gentagende supportkoncerter for blandt andre Von Dü og Babylove & the Van Dangos. Deres potentiale blev ligeledes belønnet da de blev udvalgt til World Music Denmarks showcase-festival i 2011.

One More Than 12's første udgivelse var en 7" vinyl hos pladeselskabet Kontrafon sammen med ingen ringere end Klumben, Raske Penge og Topgunn (også deres første udgivelse). Derudover har bandet udgivet EP'en Jackpot, inden debutalbumet Dust & Sand udkom i slutningen af 2014. Dust and Sand fik 4 store stjerner i Gaffa, der beskrev pladen som ”håndspillet og hjertefølt hele vejen til Etiopien og tilbage”. De blev sammenlignet med Fat Freddy's Drop og udråbt som et band på vej i den helt rigtige retning, som man bestemt bør holde øje med.

Med deres karakteristiske lydunivers og energiske sceneoptræden bekræfter One More Than 12 virkelig deres berettigelse på den danske reggaescene, og viser at den håndspillede, danske reggae går en lys fremtid i møde.

Det er som sædvanligt ikke tilladt at tage egne drikkevarer med. Der vil være rig mulighed for at købe kølige drikkevarer i baren - til gode priser.

Alkohol kan dog kun købes af personer over 18 år (Vi spørger om ID i baren).

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder under koncerten. Henvend dig venligst til os på aftenen, hvis du ikke ønsker at få taget billeder af dig.