Spillestedet x RUF/ BLÆST

Startdato: 
13-12-2019
Sted: 
Kulturhuset
Blæst

Ringsted Ungdomsforum og Spillestedet er gået sammen for at skabe en række musikalske oplevelser for unge i Ringsted Kommune.


Hvad sker der når en ung sangerinde, en garage-rock trommeslager og en EDM producer beslutter sig for at lave dansk popmusik? = BLÆST

Blæst er et nyt ungt skud på den danske scene; Et dansksproget pop-projekt der skriver ungdoms-poesi der får dig til at danse med. Med et umiddelbart og nærmest naivt tekstunivers bliver du taget med på en rejse ind ungdommens strabadser, kærlighedsliv og dilemmaer.

I Front for Blæst finder vi den unge debuterende sangerinde Fernanda Rosa der med en rå, uspoleret vokal og situationens sandhed i sin hule hånd står på mål for Lauge Kjærulf Andersen, Anders Bondo og Valentin Pedersens spændende nye take på uprætentiøs dansk dansemusik.

Live version: https://www.youtube.com/watch?v=0kDMYWTDNRs

 

Det er som sædvaneligt ikke tilladt at tage egne drikkevarer med. Der vil være rig mulighed for at købe kølige drikkevarer i baren - til gode priser. Alkohol kan dog kun købes af personer over 18 år (Vi spørger om ID i baren).

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder under koncerten. Henvend dig venligst til os på aftenen, hvis du ikke ønsker at få taget billeder af dig.